Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Gaatze Bosma boeken?

Gaatze Bosma boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gaatze Bosma

Wilt u Gaatze Bosma direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Gaatze Bosma

Gaatze Bosma werd geboren op 19 mei 1995 en groeit op in het gezin van Ale en Grietje Bosma. Moeder heeft samen met haar familie een Mode/Warenhuis en Babyspeciaalzaak in het hartje van “De Westereen”, waarvan Gaatze later het magazijn ter beschikking krijgt om daar een oefenruimte te maken. Tijdens de modeshows die werden gehouden in deze winkel vulde Gaatze al als kleine jongen de pauzes op met liedjes van “André van Duin”, gehuld in een lange lederen jas, pothelm en een bril playbackte deze entertainer “Willempie”, “Het Pizza lied” en vele andere klassiekers.

Er ging geen verjaardagsfeest of bruiloft voorbij zonder dat Gaatze even op het podium verscheen, ook speelde Gaatze sketches van ”Lytse Teake” na. Gaatze vertelde: “Ik had een dubbel cd van Teake en leerde daarmee de sketches uit mijn hoofd, ik had toen nog geen idee waar de sketches over gingen, maar de mensen moesten erom lachen als ik het vertelde en daar ging het om.”

Vanaf zijn 8e jaar krijgt hij gitaarles van ”De Kast” gitarist “Peter van der Ploeg”, een ervaren rot in het vak die Gaatze ook tot zingen bracht.

“Doch it foar dyn doarp”, alle camera’s waren in 2012 op “De Westereen” gericht. In die schijnwerpers stond plotseling een 16 jarig talent: “Gaatze Bosma” uit “De Westereen”. Tijdens de finale mocht Gaatze zich nogmaals voor de Friese omroep presenteren. Gaatze veroverde de harten van velen, een talent met toekomst! “Doch it foar dyn doarp” vormde een prachtige opstap naar het toneel van “it Moat Kinne”. In de jubileum voorstelling van het muzikale theaterspektakel “Johnny Cash” nam Gaatze op overtuigende wijze de rol van “Elvis Presley” voor zijn rekening.

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv debuut met een zeer opvallende auditie bij het tv programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met veel optredens door heel het land. Ook tekende Gaatze die maand een contact bij “BME Bookings” na één jaar onder de vleugels van Fokko Dam en Arie Kuipers te hebben gezeten verscheen op 18 februari 2016 zijn tweetalige debuutsingle “De laatste’/’De lêste“, geschreven door Arie Kuipers en opgenomen in de PH Studio Witmarsum. Waarmee Gaatze voet aan vaste wal zette in de muziekindustrie. De Nederlandstalige uitvoering kwam kort na de release al binnen in verschillende hitlijsten en bereikte zelfs een nr.1 positie in de top 25 van “Holland FM”.

Na de lêste nu de earste, 29 juni verscheen de tweede single van Gaatze de “Earste trein nei Starum” een vlot en verfrissend Friestalig zomernummer. Als tweede track op de single staat een happy hardcore remix van “De lêste” gemaakt door “De Doelleazen” een in Friesland wereldberoemde dj-act.

Gaatze Bosma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Gaatze Bosma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Gaatze Bosma wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Gaatze Bosma. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gaatze Bosma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.