Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

G1-ID boeken?

G1-ID boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van G1-ID

Wilt u G1-ID direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie G1-ID

G1-ID is een moderne trendy band, helemaal van deze tijd! De band brengt een fantastische mix van show en zang. Een populaire topband bestaande uit 5 musici, die hun sporen in de muziekwereld al jaren geleden hebben verdiend.  Samen vormen de vijf verschillende stemmen een geheel eigen sound.

G1-ID laat u in een wervelend optreden genieten van een uitgebreid repertoire van diverse muziekstijlen.  Een mix van hedendaagse pop-rock uit de hitlijsten, blues , jazz of funky, dance, klassiekers uit de jaren ’80 ’90, R&B …

Zij worden daarbij ondersteund door een crew van ervaren technici, die een spectaculaire lichtshow en een uiterst professionele geluidsinstallatie presenteren. G1-ID past ook op ùw feest en verzorgt een overgetelijk optreden. Bruiloften, bedrijfsfeesten, discotheken, events, festivals, tentfeesten geen podium te is hoog!

In 2004 maakten Eduard en Cliff hun droom waar en zag G1-ID het levenslicht.

De band werd met veel enthousiasme door het publiek ontvangen  en kwam in een stroomversnelling terecht. Inmiddels heeft G1-ID een volle agenda en heeft in een korte tijd een rijke historie!

Kortom: G1-ID is een bruisende band vol energie ! Gecombineerd met de uitstraling, enthousiasme en muzikaliteit van G1-ID wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest!

G1-ID boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over G1-ID zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over G1-ID wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van G1-ID. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over G1-ID te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.