Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Funky Risotto boeken?

Funky Risotto boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Funky Risotto

Wilt u Funky Risotto direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Funky Risotto

Meer feest dan Funky Risotto gaat het niet worden!

Ze dronken breezers achter de gymzaal, draaiden Yabbadabbadance van cassettebandjes en showden hun Pocketline Swing op het schoolplein.

Ze zijn de meest interactieve feest-act sinds de millenniumbug en overladen het publiek met: blitse gadgets, ‘ow jaaa dieeeee’-platen en natuurlijk confetti tot in je onderbroek.

Doe mee met Levend Tetris, ga voor die onmogelijke solo bij de Opblaasgitaarcontest of zing je stem schor in de beroemde opblaasmicrofoons. Gooi je favo genre met hitje klitje of bepaal het volgende nummer tijdens de Hit Jukebox.

Tijdens een show van Funky Risotto gebeurt het allemaal…

Funky Risotto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Funky Risotto zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Funky Risotto wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Funky Risotto. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Funky Risotto te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.