Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Funky Piano's on Tour boeken?

Funky Piano's on Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Funky Piano's on Tour

Wilt u Funky Piano's on Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Funky Piano's on Tour

Funky Piano’s on Tour is de nieuwste piano en live entertainment sensatie van Nederland. Het concept is gebaseerd op het Amerikaanse ‘’Dueling Piano’s’’ concept wat al jaren een grote hit is over de hele wereld. Dit concept staat o.a. bekend om het feit dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag voor u spelen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

Wij van Funky Piano’s hebben onze live artiesten met jarenlange podium ervaring samengebracht met de ervaren pianisten/ vocalisten vanuit Pianobarren gevestigd over heel de wereld. Samen met één van onze allround dj’s  zorgen zij voor een unieke 5 uur durende energieke muzikale show vol met meezingers en de bekende 80’s & 90’s & 00’s hits.

Bijna alles kan en mag tijdens deze gezellige feestavonden van Funky Piano’s.

Funky Piano's on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Funky Piano's on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Funky Piano's on Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Funky Piano's on Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Funky Piano's on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.