Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Funfare De Nieuwe Kerstmannen boeken?

Funfare De Nieuwe Kerstmannen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Funfare De Nieuwe Kerstmannen

Wilt u Funfare De Nieuwe Kerstmannen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Funfare De Nieuwe Kerstmannen

Lachen, genieten, meezingen, luisteren, kijken en verbazen.
Voor een goede kerstsfeer en een echte Feel Good Beleving.

Net als de Funfare zorgen ook de Nieuwe Kerstmannen voor veel beweging, humor en interactie! Natuurlijk ook veel muziek: hits en (on-)herkenbare deuntjes doorspekt met kerstliedjes. Ja zelfs meerstemmige zang!

In de nieuwe kostuums zijn de 3 mannen herkenbaar als Kerstmannen maar met even herkenbare Funfare-touch!

Ideaal voor winkelcentra, kerstmarkten en evenementen.

Funfare De Nieuwe Kerstmannen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Funfare De Nieuwe Kerstmannen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Funfare De Nieuwe Kerstmannen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Funfare De Nieuwe Kerstmannen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Funfare De Nieuwe Kerstmannen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.