Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Funfare boeken?

Funfare boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Funfare

Wilt u Funfare direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Funfare

De Funfare is een minifanfare met veel humor, “silly walks” en hippe muziekjes: een visueel en muzikaal opvallend en vermakelijke act. Met hun bonte en vrolijke verschijning trekken zij de aandacht en weten iedereen te verblijden en te verrassen. Er ontstaat een gezellige sfeer met lachende mensen, dansende en meelopende kinderen. Zodra de Funfare voorbij komt staat iedereen er voor stil of houdt op met praten, kijkt verbaasd, en lacht. Het concept van de Funfare voldoet duidelijk aan een behoefte. In haar korte bestaan (opgericht augustus 2002) heeft zij keer op keer bewezen op tal van zeer uiteenlopende gelegenheden een ideale verrassing, eye-catcher dan wel bijzondere aanvulling te zijn. We kunnen gerust stellen dat de Funfare een gat in de markt heeft ontdekt.

Het marcheren en de muziek (varierend van b.v. house via een Braziliaanse carnavalsmars tot Weense wals) wordt voortdurend afgewisseld met rare pasjes, merkwaardige bewegingen, theatrale humor, vrolijk gezang en af en toe zelfs acrobatische toeren! Regelmatig wordt er “op de plaats gerust” waarbij vrolijke, veelal Nederlandstalige nummers, top-40 repertoire dan wel kolderieke korte muziekjes ten gehore worden gebracht.

De Funfare is overal op haar plaats. Geen ruimte te groot of te klein (van voetbalveld tot tuinfeest), geen publiek te dol (van kindercreche tot driedelig pak) en geen feest te gek (van discoparty tot fanfarejubileum).

Boekingsmogelijkheden:
- met 3 of vier personen
- 2 x 30 minuten binnen 2 uren
- 3 x 30 minuten binnen 3 uren
- 4 x 30 minuten binnen 4 uren
- 5 x 30 minuten binnen 5 uren

Funfare boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Funfare zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Funfare wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Funfare. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Funfare te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.