Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Froukje de Both boeken?

Froukje de Both boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Froukje de Both

Wilt u Froukje de Both direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Froukje de Both

Froukje de Both staat in Nederland bekend als een veelzijdig persoon. Froukje werd bekend door haar rollen in de series Costa en Goudkust. Ze sierde de cover van diverse magazines en had een hoofdrol in de musical

'Love Me Just A Little Bit More'. Verder presenteerde Froukje diverse tv-programma’s, waaronder Blind Match, Loods 7 en Starstrippers. Momenteel heeft ze samen met radio DJ Niels Hoogland sinds 2002 een eigen radioprogramma op Radio 538.

Froukje de Both heeft het creatieve vermogen en inzicht om een meerwaarde te zijn voor al uw zakelijke belangen. Met haar unieke mix van entertainen en presenteren is zij van zeer toegevoegde waarde tijdens beurzen, product- en bedrijfspresentaties. Tevens is Froukje inzetbaar als gastvrouw op uw feestavond of als professionele ijsbreker tijdens conferenties en dergelijke. Het is een feit dat u door de aanwezigheid van Froukje een presentatrice van topniveau in huis haalt.

Onlangs was Froukje deelnemer aan het tv-programma 'Dancing On Ice' dat door RTL4 werd uitgezonden. Ze behaalde hierbij de finale.

Froukje de Both boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Froukje de Both zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Froukje de Both wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Froukje de Both. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Froukje de Both te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.