Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Frituur Paula boeken?

Frituur Paula boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frituur Paula

Wilt u Frituur Paula direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frituur Paula

Wat een mens nodig heeft om een groepje te beginnen:

    een overschot aan tijd op zaterdagochtend
    ouders, die vinden dat ge zaterdagochtenden wel béter kunt besteden en toevàllig een grooooote kamer op overschot hebben
    slóten koffie
    vriendjes met een gelijkaardige zaterdagochtendproblematiek
    een groepsnaam die te dwaas is om te vergeten, en qua dwaasheid ook volledig de lading dekt

U ziet het, van bij de oprichting van Frituur Paula waren alle ingrediënten voor een ongelooflijk succesverhaal reeds prominent aanwezig.

IN DEN BEGINNE
legde het Frituur zich toe op occasionele optredens voor familie en vrienden. Mét positieve gevolgen: het gezelschap werd geroemd om haar vermakelijke onnozelheid en dito verkleedpartijtjes. Relativerende humor was dan ook een conditio sine qua non als ge zo slecht kunt spelen.

TOT HAAR EIGEN GROTE VERBAZING
werd Frituur Paula wereldberoemd in Mechelen en wijde omstreken. En wijd mag u gerust écht wijd noemen: FP zette reeds voet aan grond in verre oorden zoals:

    Kortrijk  (Zéker anderhalf uur rijden.)
    Bütgenbach  (Nog verder, maar de andere kant uit.)
    Zierikzee  (Die brug over, cool!)
    Posterholt en Tungelroy  (Ooit van gehoord? FP wel.)
    Les Arc  (Frànkrijk, begot!)

FP mocht “acte de présence” geven op tal van leuke evenementen, met dank aan alle mensen die de groep een warm hart toedragen en kunnen genieten van onversneden lolbroekerij in àlle muziekgenres:

Frituur Paula boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frituur Paula zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frituur Paula wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frituur Paula. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frituur Paula te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.