Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Frits Wester boeken?

Frits Wester boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frits Wester

Wilt u Frits Wester direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frits Wester

Na de middelbare school studeerde Frits Wester een blauwe maandag Bedrijfskunde om zich vervolgens naast een parttime baan op een reclamebureau geheel aan zijn grote hobby, de politiek, te wijden. Zo had hij tal van bestuursfuncties binnen en buiten het CDA.

In 1985 trad Wester als voorlichter in dienst bij de CDA-Tweede Kamerfractie. In 1990 werd hij bij deze fractie Hoofd Voorlichting. Frits Wester was in deze periode tevens woordvoerder en adviseur van fractieleider Eelco Brinkman.

Frits is sinds 1994 politiek verslaggever en commentator voor RTL Nieuws. Vanuit dien hoofde trad hij ook regelmatig op in andere programma's. Zo was hij onder andere wekelijks te zien bij 'Barend en van Dorp'.

In het land is hij te onder andere zien als dagvoorzitter en discussieleider op symposia en congressen. Hij leidt burgemeesterdebatten, maar is net zo vakkundig op andere bijeenkomsten.

Frits Wester boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frits Wester zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frits Wester wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frits Wester. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frits Wester te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.