Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Frits Sissing boeken?

Frits Sissing boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frits Sissing

Wilt u Frits Sissing direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frits Sissing

Frits Sissing is een van de gezichtsbepalende presentatoren op de Nederlandse televisie. Bij de AVRO presenteert hij de programma’s Op zoek naar Evita, BankGiroLoterij Restauratie en het Gouden Televizier-Ring Gala en grote evenementen als de Musical Awards en AVRO Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt.

Frits studeerde bedrijfs-economie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Daarna bekleedde hij diverse marketing- en verkoopfuncties, onder meer bij Red Band/Venco. Frits was tevens in het theater te bewonderen, onder andere bij de Grote La Bloemen Kerstshow in het Nieuwe de la Mar Theater en de musicalwerkgroep Star van Frank Sanders en Jos Brink. Vorig jaar swingde hij in Dancing with the Stars de pan uit.

Frits Sissing is als dagvoorzitter, discussieleider en presentator / spreekstalmeester bij diverse bijeenkomsten in te zetten. Zijn ervaring in het bedrijfsleven komt hierbij goed van pas.

Frits Sissing boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frits Sissing zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frits Sissing wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frits Sissing. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frits Sissing te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.