Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Voorheen Djumbo
Volledige prijslijst

Frisz boeken?

Frisz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frisz

Wilt u Frisz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frisz

Frisz is onstaan uit de meidengroep Djumbo. Deze meidengroep begon als een promotiestunt van de supermarktketen Jumbo.  Met liedjes als "Eyahe" en "Hide and seek" wisten ze binnen no-time de top 10 van de Nederlandse hitlijsten te bereiken. Door dit enorme succes van Djumbo kwam Djumbo al snel met hun debuutalbum "Jump". Naast de eerdergenoemde hitsingles "Hide and seek" en "Eyahe" stonden op het album ook de singles "The Djumbo jump" en "Made to love you".

Frisz zingt Djumbo songs

Eind januari 2016 besloten ze een doorstart te maken met een nieuwe collega en zo een comeback te maken onder de naam Frisz. De meidengroep Frisz blijft optreden met de bekende Djumbo liedjes en gaan in een nieuwe combinatie werken aan nieuw repertoire. De Djumbo liedjes blijven onderdeel van de show en er wordt gewerkt aan Frisze songs. De drie meiden van Frisz stralen talent en persoonlijkheid uit en staan met veel enthousiasme op de planken. Naast hun muziek gaan de meiden van Frisz hun Youtube-kanaal vullen met een kijkje in hun leven en de dingen die ze meemaken tijdens hun zangcarrière.

Frisz Boeken

'Frisz blijft optreden met de bekende Djumbo liedjes en gaan in de nieuwe combinatie werken aan nieuw repertoire', aldus Lindsy. De Djumbo liedjes blijven onderdeel van de show en er wordt gewerkt aan Frisze songs. Samantha: 'We zijn heel blij met Danique, ze past goed bij ons qua plaatje, talent en persoonlijkheid. Daarom hebben we veel zin om weer op de planken te staan!'. De drie meiden kunnen niet wachten. 'Ik ben erg dol op kids en ben heel blij om het nieuwe gezicht te zijn bij de meidengroep Frisz. Alle liedjes zijn al ingezongen en de dansrepetities zijn in volle gang', aldus Danique.
Vanaf nu gaan de meiden naast muziek hun Youtube-kanaal vullen met een kijkje in hun leven en de dingen die ze meemaken tijdens hun zangcarrière.

Frisz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frisz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frisz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frisz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frisz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.