Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Freek Bartels boeken?

Freek Bartels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Freek Bartels

Wilt u Freek Bartels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Freek Bartels

Freek Bartels begon zijn carrière in 2001 bij MusicAll Factory in Tilburg.

In 2004 begon hij aan het Fontys conservatorium, waar hij les kreeg van onder andere Marc Krone. Ook volgde hij workshops bij Wieneke Remmers en Maike Boerdam.

n 2006 speelde Freek in Into the Woods. Het jaar daarop stond hij in Rent. In 2008 is de acteur te zien in Les Misérables.

Verder deed Freek mee in 't Schaep met de Vijf Pooten en ontving hij in 2008 een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent.

Freek heeft met succes meegedaan aan het programma Op Zoek naar Joseph, de opvolger van het programma Op Zoek naar Evita. Freek werd op 26 oktober 2008 verkozen tot de winnaar en dus de nieuwe Joseph.
 

Freek Bartels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Freek Bartels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Freek Bartels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Freek Bartels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Freek Bartels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.