Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Freddy Moreira boeken?

Freddy Moreira boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Freddy Moreira

Wilt u Freddy Moreira direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Freddy Moreira

Maak kennis met Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast zijn heupstimulerende beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes.

De formule waarmee hij -inmiddels wereldwijd- op geheel eigen wijze de dames doet smelten wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van eclectische House, Caribbean en Urban sounds.

Tel daar zijn populaire mixtapes (met miljoenen plays) bij op en je kunt concluderen dat Freddy Moreira een geliefd artiest is.

Kortom: partypeople get ready.. for DJ FREDDY MOREIRA!

Freddy Moreira boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Freddy Moreira zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Freddy Moreira wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Freddy Moreira. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Freddy Moreira te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.