Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: 3FM
Volledige prijslijst

Fred Siebelink boeken?

Fred Siebelink boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fred Siebelink

Wilt u Fred Siebelink direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fred Siebelink

Fred Siebelink radiocarrière begint bij Omroep Utrecht. Landelijke wordt hij bekend door zijn werkzaamheden bij Veronica. Daar is Fred in de nacht te horen met ‘Shockradio’. Samen Fred Siebelinkmet onder anderen Rob Stenders, Hilbert Elskamp en Floortje Dessing maakt hij elke zaterdagnacht een spraakmakend programma op Radio 3. Toen Veronica in 1995 het publieke bestel verliet, werd naast HitRadio Veronica, het alternatieve station Kink FM opgericht. Evenals Rob Stenders kwam ook Fred hier terecht.

Na een paar maanden vertrekken Rob en Fred echter alweer bij Kink FM. Zij vinden dat ze zich te veel aan een bepaald format moeten houden en zelf te weinig invloed hebben op de muziekkeuze. De twee vertrekken naar Radio 3FM waar ze bij de VARA het programma ‘Stenders’ krijgen tussen 14:00 en 16:00 uur. Hun muzikale kennis en liefde kunnen ze kwijt in het programma Freakolympics’ dat ze op vrijdagnacht tussen 1 en 3 uur krijgen op 3FM.

Toen Edwin Evers in april 2000 besloot Radio 3FM te verruilen voor Radio 538, verhuisde het programma van Rob Stenders naar de ochtenduren. Uiteraard verhuisde Fred mee. Uiteindelijk is Fred alweer ruim vier jaar elke werkdag te beluisteren tussen 6 en 9 uur als side-kick bij het programma ‘Stenders Vroeg’ en natuurlijk op vrijdagnacht in de ‘Freakolympics’. Daarnaast viel Fred onder andere in voor Claudia de Breij.

In juni dit jaar begon Rob Stenders met ‘Stenders Vroeg Op’ op Yorin FM of Fred mee ging was lange tijd onbekend. Hij heeft in mei tijdelijk een programma gepresenteerd op Radio M Utrecht, maar mag uiteindelijk toch aanschuiven bij Stenders op Yorin FM. Elke werkdag is hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen als side-kick in ‘Stenders Vroeg Op’ tussen 6:00 en 9:00 op Yorin FM. In de nacht van vrijdag op zaterdag presenteert hij tussen twaalf en twee de ‘Freakolympics’ samen met Rob Stenders.

Sinds september 2010 is hij terug op 3FM bij de toen nieuwe omroep Powned, waar Stenders inmiddels ook werkt. Elke vrijdag zijn Stenders, Siebelink, Gussinklo en anderen te horen in Stenders Late Vermaak.

Fred Siebelink boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fred Siebelink zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fred Siebelink wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fred Siebelink. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fred Siebelink te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.