Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fred en Ed boeken?

Fred en Ed boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fred en Ed

Wilt u Fred en Ed direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fred en Ed

Fred en Ed veroveren Nederland. Vanaf nu ze zijn ze te boeken voor meet and greet. U kent ze nog niet?

Wie is Fred? Fred is lang, heeft een dikke buik en een erg lange neus. Hij is vrolijk, gezellig en je kan altijd met hem lachen. Daardoor heeft hij veel vrienden en vindt iedereen hem leuk. Hij is nergens bang voor en gaat graag op avontuur uit. Fred's grootste probleem is zijn onhandigheid. Maar toch komen de meest onmogelijke situaties bij hem altijd tot een goed einde.

Wie is Ed? Ed is klein en gespierd, heeft een groot hoofd en ondeugende ogen. Ed heeft met zijn grote mond overal een antwoord op. Hij doet zijn best om indruk te maken met zijn coole houding. Hij is slim en af toe gemeen, weet veel en bedenkt smerige grappen. Ed is stiekem jaloers op de populariteit van Fred. Diep in zijn hart kijkt hij een beetje op tegen Fred, maar toch is en blijft Fred zijn beste vriend.

 

Fred en Ed boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fred en Ed zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fred en Ed wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fred en Ed. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fred en Ed te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.