Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 5 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken als duo
Volledige prijslijst

Frappant boeken?

Frappant boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frappant

Wilt u Frappant direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frappant

Fris, fruitig, muzikaal, trendsettend, entertainment met een aangenaam luisterniveau, hanteren van korte pauzes, uitstekend verzorgde outfit en oog voor detail op uw event: Dat is Frappant!

Onbeperkte vocale mogelijkheden in een royale repertoirekeuze van easylistening, swing
uit de 70er, 80er, 90er jaren tot hits van o.a. Doobie Brothers tot Andrea Berg, Amy Mc Donald tot Jan Smit en vanzelfsprekend ook volop feest als dat uw wens is.

Laat u frapperen door Frappant op uw huwelijksfeest, verjaardag, diner-dansant of receptie

Frappant boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frappant zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frappant wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frappant. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frappant te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.