Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Frans Theunisz boeken?

Frans Theunisz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frans Theunisz

Wilt u Frans Theunisz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frans Theunisz

Frans is geboren in 1946 en groeide op in de Maastrichtse wijk Limmel. Op acht-jarige leeftijd verdeelde hij zijn tijd tussen voetballen en trommelen bij de drumband van harmonie De Gele Rijders. “Eigenlijk wilde ik beroepsvoetballer worden. Ik bracht het tot het tweede elftal van MVV, maar koos 21 jaar oud voor de muziek.”
 

De stap naar dialectmuziek maakte Frans met Harry Heltzel in De Sträötzengers, samen met onder andere Raymonde Quadflieg van Fietsefreem en de bananenboxer. Hiermee vormde Frans de welbekende groep “De Nachraove”.

 De Nachraove scoort in 1995 een landelijke hit met “Sjeng Aon De Geng”. Aanvragen voor optredens in heel Nederland en België stromen binnen, met als uiteindelijk gevolg dat de groep ophoudt te bestaan. Op zanger Frans Theunisz na zien de andere leden het niet zitten hun vaste banen op te geven.
Onder de naam Nachroaf F. Theunisz vervolgt Theunisz zijn weg solo. Met succes. Hij doet veel optredens in samenwerking met het Sheila Showballet uit Alkmaar. Hoogtepunten: de langste polonaise ooit op het Vrijthof in Maastricht, een optreden in het MVV-voetbalstadion en een acte de présence op het schlagerfestival in Kerkrade.

 In 2006 presenteert Frans wekelijks zijn programma Aon de Geng op TV Limburg. De programma’s die Frans voor TV Limburg maakt zijn over het algemeen zeer divers van onderwerp en vrolijk van opzet. Met zijn eerlijke en ongekunstelde opstelling staat Frans dicht bij de kijkers. Naast zijn activiteiten als zanger en tv-presentator wordt Frans ook algemeen erkend als nachtburgemeester van Maastricht.

Frans Theunisz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frans Theunisz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frans Theunisz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frans Theunisz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frans Theunisz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.