Twilight Entertainment

     
De populaire volkszanger Frans Duijts boeken bij Twilight Entertainment!
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Frans Duijts boeken?

Frans Duijts boeken?

Wilt u Frans Duijts huren voor een exclusief optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u al uw artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frans Duijts.

Wilt u deze zanger direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frans Duijts

Frans Duijts staat het meest bekend als imitator van zijn grote held André Hazes. Hoewel hij het geweldig vond om zijn nummers te vertolken, was het altijd een stiekeme droom van hem om ooit met een eigen repertoire te komen. Dit gebeurde dan ook eind 2005. Deze omslag kwam doordat hij het door vader Abraham geschreven liedje ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uitbracht. Hierop kreeg hij zulke positieve reacties waarop hij besloot om als dé Frans Duijts te gaan zingen.

Populairste volkszanger van Nederland

Inmiddels mag Frans Duijts zichzelf één van de meest populaire volkszangers van Nederland noemen. Heel Nederland heeft hem inmiddels omarmd, zowel op de radio als op de tv. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans zelf. In 2011 heeft deze Betuwse zanger ook voet gezet in het Vlaamse land, waar hij inmiddels ook op handen gedragen wordt. En Frans Duijts kunt u voor een aantrekkelijke prijs bij ons boeken.

De kosten om Frans Duijts te huren

Frans Duijts brengt in een half uur durend optreden alle grote hits zoals: ‘Je denkt maar dat je alles mag van mij’, ‘Lieveling’, ‘Samen op het strand’, ‘Ik mis je’ en vele andere hits.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden om Frans Duijts in te huren.

Frans Duijts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frans Duijts zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frans Duijts wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frans Duijts. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frans Duijts te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.