Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Franky Dux boeken?

Franky Dux boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Franky Dux

Wilt u Franky Dux direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Franky Dux

Frank Aarts beter bekend als Franky Dux Draait vanaf zijn 14 jaar  en is begonnen in discotheken/clubs. In 2007 scoorde hij een top 40 hit met de Jumpmasters - Taste of Summer. Hiernee  kreeg hij faam en dat resulteerde in een grote achtbaan van boekingen in Binnen en buitenland. Daarnaast heeft hij  onder verschillende aliassen muziek uitgebracht. Frank is op veel vlakken thuis en draait Classics, 90,s Zero,s en hedendaagse dance muziek.

Met zijn grote passie voor muziek mixt hij alle genres fijnloos aan elkaar en neemt hij mensen mee op zijn muzikale reis.

Franky Dux boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Franky Dux zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Franky Dux wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Franky Dux. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Franky Dux te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.