Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Frankies Fantastic Dinnershow boeken?

Frankies Fantastic Dinnershow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frankies Fantastic Dinnershow

Wilt u Frankies Fantastic Dinnershow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frankies Fantastic Dinnershow

Een unieke cocktail van muzikaliteit en culinair vakmanschap! Zo omschrijven wij het liefst de Frankies Fantastic Dinnershow. Laat je verrassen en geniet van de reis langs ’s werelds grootste hitzangers uit binnen- en buitenland. Van Tom Jones tot Rob de Nijs en van Charles Aznavour tot André Hazes.

Tussen de drie showblokken vol met prachtige liedjes van vroeger worden er gedurende de middag/avond de meest heerlijke gerechten geserveerd. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo is er tijdens het dineren ook voldoende gelegenheid om met alle tafelgenoten te kunnen communiceren. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap wo*rden er één of meerdere tafels bij elkaar gezet.

Maak deel uit van een onvergetelijk event van ruim drie uur vol glamour en gezelligheid. Een feest van herkenning tezamen met een feest op je bord. De Frankies Fantastic Dinnershow zal je een ‘Las Vegas-gevoel’ meegeven, gewoon vanaf jouw vertrouwde Nederlandse stekje. Deze show bestaat uit 3 showblokken: 1. Easy Listening ((o.a. Michael Bublé, Tom Jones, Elvis Presley, Charles Aznavour, etc.) 2. Hollands Rondje (Rob de Nijs, Hazes sr., Ramses Shaffy en eigen songs) en 3. We Want More Tempo (gevarieerd Engels en NL repertoire),

Ook uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest of personeelsuitje, een familiereünie of gewoon een feestelijk avondje uit met vrienden.

Frankies Fantastic Dinnershow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frankies Fantastic Dinnershow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frankies Fantastic Dinnershow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frankies Fantastic Dinnershow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frankies Fantastic Dinnershow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.