Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Frank van `t Hof boeken?

Frank van `t Hof boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frank van `t Hof

Wilt u Frank van `t Hof direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frank van `t Hof

Frank van’t Hof maakt vanaf  januari 2016 een nachtprogramma op Radio 2. Frank zit op werkdagen tussen 04.00 – 06.00 uur een eigen programma “Vroeg op Frank”.

Met Frank kan je op NPO Radio2 al lekker wakker worden voordat de ochtend show van Gerard Ekdom gaat beginnen.

Buiten “Vroeg op Frank” is Frank ook betrokken bij het Radio 2 programma “Het Platenpaleis” wat elke vrijdagavond op Radio2 wordt uitgezonden met Marc Adriani.

Van’t Hof deed in 2004 mee aan het eenmalige tv-programma ‘Hey DJ‘, waarin BNN op zoek ging naar nieuw radiotalent. Van’t Hof werd vijfde en was daarna onder meer te horen op Kink FM. Momenteel vervangt de dj regelmatig programma’s op Radio 2.

Frank is ook regelmatig in het het land te vinden als DJ. Discotheek of feesttent, het maakt Frank niets uit, hij wil er overal een feest van maken.

Frank van `t Hof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank van `t Hof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank van `t Hof wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank van `t Hof. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank van `t Hof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.