• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Frank van Etten boeken?

Frank van Etten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frank van Etten

Wilt u Frank van Etten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frank van Etten

Frank van Etten maakte zijn debuut met de singel  "Pluk alle sterren" kwam in 2002 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale zenders. Ook tweede single "Geluk", was veel op de stations te horen maar zijn echte doorbraak kwam met de derde single "Leef Als Een Zigeuner". Dit werd een grote hit in heel Nederland tot aan Spanje toe. Deze single is tot op de dag van vandaag nog steeds een absolute hit.

Het daarop volgende debuutalbum "De weg naar geluk" van Frank van Etten ging inmiddels al meer dan 20.000 keer over de toonbank. Frank van Ettens tweede album "Voor Altijd Samen" is in april 2004 uitgebracht met als voorloper de single "Waar Ze Voor Leeft" ook de single "Deze Nacht Ben Jij Van Mij" staat op dit album. In de lente van 2005 kwam het derde album "Zo Ben Ik" uit geproduceerd door John van de Ven.

In januari 2007 komt het  4e CD album van Frank van Etten uit getiteld "Mijn Gevoel" uitgebracht. Als voorloper voor deze nieuwe CD is in juni 2006 al de eerste single met video clip getiteld "Een Lange Hete Zomer" uitgekomen. Op het album stonden 2 hits; "Een Lange Hete Zomer" en "Marsha" die het landelijk zeer goed deden.

In 2008 tekende Frank van Etten een nieuw platencontract bij Foreign Media Music, wat later overging in T2 Entertainment. Samen met producer Martin Sterken schreef Frank aan zijn meest recente album "Leef". "Ik Ben Een Vagabundo" is de bekendste al landelijk een hit aan het worden. Deze single werd geschreven door Adri-Jan Hoes. Het album kwam in Januari 2008 op de markt en staat vol met splinternieuwe stukken en laat een vrolijke maar ook gevoelige kant van Frank van Etten zien. Ook staan op deze cd meerdere fantastische stukken met zigeunerklanken vol melancholie. De clip "Ik Ben Een Vagabundo" draait nog steeds op de landelijke radio -en televisiestations.

Momenteel werkt Frank van Etten aan een nieuw album wat in juni 2010 uit gaat komen. Dit betekend ook een nieuwe start in Frank zijn carriere. Van juni 2009 tot januri 2010 heeft Frank niet kunnen zingen vanwege een operatie aan zijn stembanden. Van dit album zijn nu twee singles uitgekomen. "Hallelujah" en "Dunnetjes Weer Over" zijn deze twee singles. Met Hennie Thijssen en Gerto Heupink is het succesvolle team van vroeger weer bijeen, en dat is te horen in de producties. "Halleluja" heeft het erg goed gedaan, en "Dunnetjes Weer Over" is momenteel een echte hit.

Frank van Etten zijn carriere is niet altijd over rozen gegaan. Frank van Etten, een jongen van het volk, heeft een hoop tegenslagen gekend. Het vak zit vol met valkuilen, en er worden gouden bergen beloofd. Ondanks dat heeft Frank elke valkuil overwonnen en is hij beter als nooit tevoren.

Frank van Etten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank van Etten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank van Etten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank van Etten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank van Etten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.