Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Frank Galan boeken?

Frank Galan boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frank Galan

Wilt u Frank Galan direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frank Galan

De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer, ambiance en romantiek. Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen gaande van Julio Iglesias, Neil Diamond, Peter Maffay tot vele andere internationale repertoires. Een artistieke “cameleon” pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans…u zegt het maar.

De uitermate professionele en internationaal georiënteerde carriere zoals Frank Galan zijn slechts weinigen onbekend gebleven in de afgelopen 15 jaar. Gevoel, passie, klasse en een 5-talig repertoire zijn slechts enkele eigenschappen  die Frank Galan in zich heeft verenigd en hem hebben gemaakt tot wat hij nu is : uniek en succesvol !

Een "exclusieve" stem, internationale allure, een rasechte "live" artiest en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Frank Galan. Uw clienteel en publiek zal verrassend  opkijken als Frank Galan de songs van “Julio Iglesias” vertolkt in het Spaans. Een adembenemende gelijkenis ! Niemand in de Lage Landen doet dit hem na !

Frank Galan brengt u iets “verrassend anders”, méér dan u gewend bent. Zijn sympathieke uitstraling, zijn "entertainmentgehalte" en het betrekken van het publiek tijdens zijn optredens, doet menig organisator versteld staan.

Frank Galan bewijst keer op keer dat "live" zingen en "entertainment" absoluut belangrijk zijn. Na meer dan 15 jaar full-time in het vak is deze artiest een vaste waarde geworden zowel in binnen als buitenland. Songs waar u en uw clienteel van opkijken, een absolute meerwaarde tijdens uw evenement.

Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. "Klasse", "kwaliteit" én een mooie verschijning zijn de ingrediënten voor een "onvergetelijke" show !

Frank Galan boeken ?

Gala-events, bedrijfsfeesten, restaurants-feestzalen en andere evenementen, daar scoort Frank Galan als geen ander.

Schlagers, ballades, temperamentvolle songs….Frank Galan betovert uw publiek !

Frank Galan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank Galan zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank Galan wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank Galan. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank Galan te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.