Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Frank en Monroe boeken?

Frank en Monroe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frank en Monroe

Wilt u Frank en Monroe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frank en Monroe

Wat onmogelijk leek is werkelijkheid geworden: Frank In Person en Memory Monroe brengen een avondvullende show met alle grote hits van Frank Sinatra en Marilyn Monroe! Beleef een avond als nooit tevoren met "The Voice" en "The Blonde Bombshell" en zie hoe beiden tot leven komen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Frank en Monroe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank en Monroe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank en Monroe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank en Monroe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank en Monroe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.