Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Frank Anthony Elvis Imitator boeken?

Frank Anthony Elvis Imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frank Anthony Elvis Imitator

Wilt u Frank Anthony Elvis Imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Frank Anthony Elvis Imitator

Inspired By ... The King is de titel van het thema waarmee Frank Anthony de Elvis Presley Imitator met succes LIVE de nationale & internationale podia betreedt.

Frank Anthony staat bekend als een van Nederlands beste Elvis imitators.

Als sound- & look-a-like verscheen Frank Anthony o.a. in het televisie programma van Ivo Niehe, "Catherine" - RTL4, Ushi & van Dijk - SBS6, en in de T.V. commercial van Holland Casino.

Ook was Frank Anthony te zien in het programma van Rob Kamphues en tevens in de BNN documentaire "Elvissen in de lage landen". Waar Frank Anthony als Elvis Look a Like acte de presance gaf.

Een hoogtepunt is de uitnodiging ( 2000 ) welke Frank Anthony kreeg om in The States in het Hilton Hotel, Springfield Ill. U.S.A. te mogen optreden met zijn Elvis imitator act.

Frank Anthony is The One & Only Elvis imitator wereldwijd die samen met JXL de hitsingle van het jaar 2002 'A Little Less Conversation' ten gehore bracht in het programma Stenders Vroeg, radio3 FM.

Naar aanleiding van de 25-ste sterfdag van The King, 16 augustus 2002, werd er ter nagedachtenis een speciaal concert gegeven tijdens het LOWLANDS festival, lokatie: de "Foxtrot"– capaciteit 2500.

 Boekingsmogelijkheden Frank Anthony "Elvis Presley Imitator"

* Frank Anthony als solo-artiest - Tape / M.D.
* Frank Anthony als solo-artiest - Tape / M.D. incl. Backingvocals
* Frank Anthony - Gospelshow
* Frank Anthony met 50-mans orkest voor de Spectaculaire
   ALOHA THE GOLDEN MOMENTS FROM HAWAII SHOW ( Aloha Tribute )

*ALOHA TRIBUTE
In samenwerking met Benny's Big Show Orchestra presenteert Frank Anthony in een 2 1/2 uur durende show ALOHA THE GOLDEN MOMENTS FROM HAWAII, het ULTIEME TRIBUTE aan Aloha From Hawaii, het legendarische concert welke Elvis in 1973 gaf en wat wereldwijd per sateliet werd uitgezonden, Live On Stage !
 Frank Anthony zal vele bekende Elvis songs uit het "Aloha From Hawaii" concert ten gehore brengen.

Als geen ander weet hij het publiek in vervoering te brengen en het "Elvis gevoel" opnieuw laten beleven. 

Alles onder begeleiding van  het grootste podium showorkest van Nederland, Benny's Big Show Orchestra, bestaande uit 55 musici en 7 vaste vocals.

ELVIS GREATEST TRIBUTE SHOW in warme Hawaiiaanse sferen waar U nog lang over zult napraten. Na afloop is er gelegenheid tot een "meet & greet".

Frank Anthony Elvis Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Frank Anthony Elvis Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Frank Anthony Elvis Imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Frank Anthony Elvis Imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Frank Anthony Elvis Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.