Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.350,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Fragment boeken?

Fragment boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fragment

Wilt u Fragment direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fragment

Fragment ,drie Engelse schoolvrienden met een droom. Om die droom gestalte te geven vertrekt het trio naar Nederland om beroepsmuzikant te worden. En nu is Fragment 'de meest onbekende beroemde band van Nederland' en staan Tim, Jono en David meer dan 150 keer per jaar op het podium.

Het enthousiasme en het plezier spat er vanaf. En dat zorgt voor een daverend feest bij elke gelegenheid. Van de feesttent in Rietmolen tot aan Paradiso in Amsterdam, Fragment heeft inmiddels alle hoekjes van Nederland gezien.

Met aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje zet het drietal een geweldige live-act neer. In 1991 besluiten ze vol lef Ahoy af te huren die uitverkocht raakt. Dat gebeurt ook in 1996 en inmiddels verkocht de band meer dan 16.000 t-shirts.

Naast het spelen van covers, timmert Fragment ook aan de weg met eigen werk. Diverse albums en singles verschenen en werden goed ontvangen. Met echte Engelse humor maakt Fragment diverse radio en televisieprogramma's onveilig.

Fragment is een unieke en bijzondere band dat op elk feest aanslaat. De humor en de interactie met het publiek maakt de band razend populair.

Fragment boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fragment zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fragment wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fragment. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fragment te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.