Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fout Duo boeken?

Fout Duo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fout Duo

Wilt u Fout Duo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fout Duo

Volks, ordinair of plat? Ja, dat zijn ze allemaal. Maar Leuk! Ordi zoals ordi hoort te zijn. Met veel blingbling en kettingen komen ze binnen. Komen uit Amsterdam, maar zwerven door het hele land. Overal waar de feestjes zijn. Ze kennen altijd wel iemand, of zijn een vage kennis van iemand. Aso zijn ze niet, integendeel: ze zijn juist heel sociaal. Ze willen ook altijd meeëten. Mengen zich met iedereen, over ieder onderwerp hebben ze wel een uitgesproken mening. Een grote mond hebben ze zeker. Het hart op de tong.

Fout Duo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fout Duo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fout Duo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fout Duo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fout Duo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.