Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: 1 ding, Flipmuziek
Volledige prijslijst

Fouradi boeken?

Fouradi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fouradi

Wilt u Fouradi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fouradi

Op 5 januari 1982 kwam er een talent op de wereld genaamd Mohamed Fouradi. Drie jaar later opende zijn broertje Fouradi op 19 November 1985 zijn oogjes, hij werd Brahim Fouradi genoemd.
De twee broers Fouradi van Marokkaanse komaf groeiden samen op in Amsterdam en leerden zo de harde buitenwereld kennen. Het kan knap genoemd worden dat de broers Fouradi voor muziek kozen, terwijl niemand in de familie Fouradi ervaring heeft met muziek. Ze gingen verder als de gebroeders “ FOURADI”

In Oktober 2006 komen de heren Fouradi dan met hun eerste single genaamd “1 ding”. Geproduceerd door
Mitch Crown. Dit nummer word een hit. Binnen een paar weken stonden de broers Fouradi in de top 40.
Zo kwam Fouradi ze binnen op nummer 32 en binnen twee weken stonden de gebroeders Fouradi op nummer 11 in de top 40. In de top100 komt de hit op nummer 8 te staan. Ook word de clip non-stop aangevraagd op de BOX en in december is Fouradi te gast bij TMF-Reaction.

Fouradi treedt sinds dien op in alle clubs door heel Nederland en ook de radiostations kunnen niet meer om
deze twee jongens heen. Tijdens het Koninginnedagconcert van radio 538 treedt Fouradi op voor 150.000 man met hun top-40 hit en hun nieuwe single.

In mei 2007 is dan ook de langverwachte tweede single van Fouradi af en wordt er ook een flippende clip gemaakt voor dit zomernummer genaamd FLIPMUZIEK. Deze werd geproduceerd door Mitch Crown en Tearce Keaz.

Het kan ook niet anders dan dat Mohamed en Brahim FOuradi  zijn genomineerd voor een TMF Pure-award in oktober 2007. In maart 2008 komen de broers Fouradi terug met een zomerhit “ Een nacht met jou”. Ook deze track komt terecht in de top veertig!  1 juli 2007 komt Fouradi opnieuw met een zomersingle samen met Yes-R.

Op 6 januari komt Fouradi opnieuw met een hitsingle. Deze single is samen met musicalster Kim Lian. De single heet Gemengde gevoelens en de clip is nu al meer dan 180.000 keer bekeken op youtube. Op 27
januari is het debuutalbum van Fouradi dan ook een feit. Het langverwachte album van Fouradi ligt vanaf 30 januari in de
winkels.

Het album ‘De Favoriete Schoonzoons’ bevat een mix van pop, urban, latin-house en club muziek.

Fouradi heeft niet stilgezeten!

Op 16 juni 2009 komt de nieuwe single ‘ gefocust’ van Fouradi uit. Het nummer drijft voort op het concept waar de heren eerder mee scoorden: pakkende raps en vette beats gecombineerd tot een aanstekelijk geheel. Opvallend aan dit nummer is echter dat het niet is gereleased op het oude stekkie van platenmaatschappij Walboomers, maar geheel onder eigen beheer is uitgebracht en de eerste productie ervan klinkt zeker niet verkeerd. "Gefocust" is een lekkere knaller voor in de zomer en een prima voorproefje op het nieuwe album van Fouradi.

In België zijn de luisteraars MNM grote fan van deze single van Fouradi. Het is dan ook een feit dat Fouradi op 24 september 2009 op nummer 1 staat van de MNM top 50!

Naast hun muzikale talent laten de broers Fouradi ook nog eens zien dat zij kunnen presenteren want vanaf februari 2009 zijn zij de twee nieuwe presentatoren van het kinderprogramma “ Proefdier” van Villa Achterwerk. En hoe kan het ook anders Fouradi is gevraagd voor alweer het tweede seizoen van dit programma, daarnaast zijn zij druk bezig met de voorbereidingen van nog een leuk en spannend kinderprogramma….wat dit wordt houden wij nog even geheim…….!

Zoals elk ander artiest heeft Fouradi 1 wens en dat is een nummer 1 hit scoren in de top 40. Fouradi heeft  grote plannen voor de toekomst, dus je zal ongetwijfeld veel van ze horen.

Fouradi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fouradi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fouradi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fouradi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fouradi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.