Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fotoshoot met Kerstman boeken?

Fotoshoot met Kerstman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fotoshoot met Kerstman

Wilt u Fotoshoot met Kerstman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fotoshoot met Kerstman

Op de foto met Kerstman. Welk kind wilt dit niet! Er wordt een mooi decor neergezet. Helemaal aangekleed in Kerst stijl. Natuurlijk neemt de Kerstman ook zijn Troon mee. Twee assistenten zullen de kinderen op schoot helpen bij de Kerstman en maken ook de foto’s.

Inclusief 175 direct klaar foto's, troon, decor, Kerstman en 2 assistenten.


 

Fotoshoot met Kerstman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fotoshoot met Kerstman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fotoshoot met Kerstman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fotoshoot met Kerstman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fotoshoot met Kerstman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.