Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Football Stijn boeken?

Football Stijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Football Stijn

Wilt u Football Stijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Football Stijn

Geïnspireerd en begeesterd door Maradona begon Stijn De Pourcq enkele jaren geleden te jongleren met één voetbal. Al snel ging hij zijn eigen weg, ontwikkelde een aparte stijl en nam geen genoegen meer met slechts 1 bal.


Momenteel jongleert hij met verbazend gemak en als enige in België tot 5 voetballen tegelijk, waarbij hij zowat alle delen van zijn lichaam gebruikt.

Football Stijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Football Stijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Football Stijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Football Stijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Football Stijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.