Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

FonckyTime boeken?

FonckyTime boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van FonckyTime

Wilt u FonckyTime direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie FonckyTime

Manuel Broekman en DJ Vinny hebben de handen ineengeslagen. De Nederlandse acteur, presentator en artiest vergaarde bekendheid in België door zijn rol als profvoetballer Andy Fonck in de serie Spitsbroers. Als enfant terrible, zoals hij wordt neergezet in de populaire serie, staat hij zowel op als naast het veld zijn mannetje. Binnen FonckyTime is hij verantwoordelijk voor het vocale gedeelte. Op het podium wordt Manuel versterkt door Vincent Cloots, die als DJ een schat aan ervaring opdeed in het Belgische festival- en clubcircuit.

Het bracht de heren, in hun eerste zomer als FonckyTime, al naar grote podia. Zo werd er in België chaos gecreëerd op onder meer Sunrise Festival, Land of Love en, jawel, Tomorrowland! Ook in Nederland werd de act opgepakt met shows op onder meer City of Dance en HockeyLoverz.

FonckyTime boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over FonckyTime zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over FonckyTime wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van FonckyTime. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over FonckyTime te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.