• Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Folkert Hans boeken?

Folkert Hans boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Folkert Hans

Wilt u Folkert Hans direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Folkert Hans

Folkert Hans is een zeer enthousiaste entertainer. Ondanks zijn jeugdige leeftijd beschikt hij over een ruime podiumervaring. Folkert-Hans heeft deze ervaring hij opgedaan bij het feest-orkest van Rintje Kas.Vanaf heden is Folkert – Hans solo te boeken. Wat kunt u verwachten bij een optreden van hem?

Folkert – Hans zingt en entertaint niet alleen, hij speelt ook trompet en sax. Hierdoor krijgt een optreden van Folkert – Hans net dat streepje extra.

Het repertoire bestaat niet alleen uit feest-klassiekers, maar ook staan er actuele hits op het programma. Daarnaast ontbreken typische blazer – nummers zoals “Il Silenzio” of “Bakerstreet” zeker niet.

Folkert Hans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Folkert Hans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Folkert Hans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Folkert Hans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Folkert Hans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.