Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Foeksia de Miniheks boeken?

Foeksia de Miniheks boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Foeksia de Miniheks

Wilt u Foeksia de Miniheks direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Foeksia de Miniheks

Wakkabakkaboe! Foeksia woont in het Heksenbos met haar papa Kwark de Tovenaar. In het bos en op de Heksenschool beleeft ze allerlei avonturen. Foeksia is erg ondeugend. Ze probeert graag spreuken uit het Grote Toverboek van Kwark, terwijl dat helemaal niet mag. En dat gaat wel eens fout. Oeps! Maar Foeksia heeft ook een hart van goud. Ze is hartstikke stoer en nergens bang voor. Heksjes die pesten, geeft ze hun verdiende loon. Eigen schuld, heksenbult!

Vanaf kunt u Foeksia de Miniheks uitnodigen. Op uw locatie plaatsen wij een stoel met daarom heen vrolijk gekleurde kussentjes. Foeksia nodigt de kinderen uit om plaats te nemen op de kussentjes en zal de kinderen voorlezen uit haar eigen boeken Daarnaast zingt Foeksia De Kwarkdans en natuurlijk kan iedereen met Foeksia op de foto.

Foeksia de Miniheks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Foeksia de Miniheks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Foeksia de Miniheks wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Foeksia de Miniheks. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Foeksia de Miniheks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.