Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Foeksia de Miniheks boeken?

Foeksia de Miniheks boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Foeksia de Miniheks

Wilt u Foeksia de Miniheks direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Foeksia de Miniheks

Vanaf heden is Foeksia de miniheks ook voor uw evenement in te huren. In 2010 maakte regisseur Johan Nijenhuis de film Foeksia de miniheks, naar het boek van Paul van Loon. Johan Nijenhuis had het boek voorgelezen aan zijn dochtertje en besloot toen dat dit verhaal een prachtige, kleurige kinderfilm kon worden. En dat werd het. Het scenario werd geschreven door Sander de Regt. De film werd bekroond met een gouden film en trok meer dan 250.000 bezoekers naar de bioscoop. Paul van Loon heeft een cameo ( gastrol) als voorlezende vader.
 
Foeksia de miniheks kan voorlezen, (Verhaal: gemeen zijn geintje) samen zingen, het dansje aanleren en het mooiste van alles " Samen op de foto of dat noemen ze tegenwoordig een Meet en Greet"

Foeksia de Miniheks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Foeksia de Miniheks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Foeksia de Miniheks wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Foeksia de Miniheks. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Foeksia de Miniheks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.