Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 7 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fluor Poi Danser boeken?

Fluor Poi Danser boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fluor Poi Danser

Wilt u Fluor Poi Danser direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fluor Poi Danser

Wilt u iets speciaals tijdens uw evenement? Denk dan eens aan de Fluor Poi Dansers!

De dansers werken met lichtgevende bollen waarmee ze patronen ‘tekenen’ in de lucht. Hierdoor ontstaat een bijzonder schouwspel van licht!

Het optreden duurt 7 minuten.

U kunt kiezen voor één danser, maar het kan ook worden uitgebreid tot een hele show met zes dansers. Kortom, u bepaalt! Informeer naar de mogelijkheden.

Fluor Poi Danser boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fluor Poi Danser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fluor Poi Danser wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fluor Poi Danser. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fluor Poi Danser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.