Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fluor Fantastic boeken?

Fluor Fantastic boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fluor Fantastic

Wilt u Fluor Fantastic direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fluor Fantastic

Elegante fluorescerende wezens zijn op onderzoek uit! Niemand weet waar ze vandaan zijn gekomen, maar dat het hen hier bevalt is overduidelijk. Zij tonen zich in al hun pracht en praal en onderzoeken sierlijk hun omgeving. Met hun 1-meter-lange vingers betoveren ze jong en oud.

‘s Avonds reageren zij verrassend op blacklight, maar ook overdag stelen zij de show.

Fluor Fantastic boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fluor Fantastic zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fluor Fantastic wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fluor Fantastic. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fluor Fantastic te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.