Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fluitsma en Van Tijn Band boeken?

Fluitsma en Van Tijn Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fluitsma en Van Tijn Band

Wilt u Fluitsma en Van Tijn Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fluitsma en Van Tijn Band

Een evenement met de Fluitsma en van Tijn Band is een concert met bekende gastartiesten. Eric van Tijn en Jochem Fluitsma zullen de muzikale invulling van dit Sterren Concert verzorgen al naar gelang de sfeer van de festiviteit. Voorafgaand aan en tussen de verschillende gastartiesten speelt de band nummers met eigen solisten.

Naast optredens op bestaande festivals is het mogelijk de Fluitsma en van Tijn Band op uw evenement te boeken als compleet project inclusief productie, licht, geluid en podium. Voor mogelijkheden de band al dan niet met opdrachtcomposities in te zetten ter ondersteuning van specifieke producties, presentaties of anderszins kunt u met ons contact opnemen.

Fluitsma en Van Tijn Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fluitsma en Van Tijn Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fluitsma en Van Tijn Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fluitsma en Van Tijn Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fluitsma en Van Tijn Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.