Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Flowmaker boeken?

Flowmaker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flowmaker

Wilt u Flowmaker direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Flowmaker

Het onderwerp waar de Flowmaker tijdens zijn entertraining mee inspireert is: ‘hoe krijg ik mensen in beweging?‘ Hij verpakt dit in een muzikale presentatie: zo wordt bijvoorbeeld de gitaar op juiste stemming gebracht door samen toonhoogtes te zingen! Hiervoor zullen de deelnemers zich op elkaar dienen af te stemmen, anders blijft de gitaar gewoon vals klinken... De zorgvuldig gekozen liedjes die gebruikt worden sluiten aan bij de gebruikte theorie en zullen uit volle borst meegezongen worden. Deelnemers zien en horen elkaar ineens op een geheel andere wijze, worden zich bewust van hoe zij hun boodschap over de buhne brengen, krijgen zicht op waarom zij iemand wel of niet enthousiast krijgen... Vaak verrassend, confronterend maar altijd leerzaam!

De voordelen van entertraining
* zeer lage drempel om actief mee te doen
* zonder gene uit je comfortzone treden
* niet alleen inhoudelijke kwaliteit, maar zeker ook gezelligheid

Flowmaker op maat
Op verzoek en in overleg kan het accent meer op training of juist op entertainment gelegd worden. Daarnaast kan de Flowmaker ook puur alleen als entertainer worden ingezet! De duur van een Flowmaker entertraining is standaard 1,5 uur en kan desgewenst op maat verdeeld worden over meerdere momenten. De duur van de Flowmaker puur als entertainer, is standaard 1x 30 minuten. Uitbreiding in overleg mogelijk.

Flowmaker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flowmaker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flowmaker wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flowmaker. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flowmaker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.