Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Floorjaxx boeken?

Floorjaxx boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Floorjaxx

Wilt u Floorjaxx direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Floorjaxx

De perfecte combinatie van waanzinnige live muziek met de flexibiliteit van een DJ maakt de show van FloorJaxx uniek. De act kan naar wens samengesteld worden, met als basis een DJ, aangevuld met een vocalist, saxofonist, violist, trompettist, elektrisch gitarist of percussionist. Onze vocalisten, zangers en zangeressen, blinken niet alleen uit in hun zang maar kunnen tevens het feest een boost geven als MC.

High End Live Show

“Een DJ live show vol muzikaliteit, energie, de lekkerste hits en verrassende elementen, echt een aanrader! Van lounge tot feest, alles is mogelijk.” Met 100% energie, enthousiasme, passie en chemie tussen de DJ’s en muzikanten, is FloorJaxx dé muzikale aanvulling voor ieder evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of clubnight!
Perfecte styling en professionele techniek

Boekingen FloorJaxx

FloorJaxx beschikt standaard over een basispakket, waar professionele geluids- en lichttechniek bij inbegrepen zit. En ook over de styling is nagedacht: er is een keuze uit verschillende DJ booths, van chique Chesterfield in wit en zwart, tot glanzend met LED verlichting of zelfs in festival stijl met een steigerhouten look.

En wil je all the way? Ook dat kan! We bieden verschillende pakketten met special effects, dansvloeren, dry-ice en andere opties qua aankleding.

Floorjaxx boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Floorjaxx zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Floorjaxx wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Floorjaxx. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Floorjaxx te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.