Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Floor Hansen boeken?

Floor Hansen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Floor Hansen

Wilt u Floor Hansen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Floor Hansen

Wilt u uw gelegenheid chique, stijlvol en muzikaal aankleden? Floor Hansen zorgt voor de perfecte live muziek bij elk evenement. Deze zangeres, met jarenlange ervaring op het podium, weet niet alleen mensen in beroering te brengen met prachtige ballads, maar zorgt tegelijkertijd voor een muzikaal feest. Met een breed scala aan repertoire is zij voor elke gelegenheid inzetbaar.

Floor zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting bij uw evenement, bedrijfsfeest, diner-dansant, receptie, huwelijksceremonie, gala, beurs of iedere andere gelegenheid, waarbij haar muzikale klanken u nog lang bij zullen blijven.

U kunt Floor zowel solo boeken, als in combinatie met verschillende topmuzikanten, waarbij u de bezetting geheel naar uw wens kunt samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een pianist (inclusief vleugel), (contra-) bassist, gitarist, percussionist, saxofonist én eventueel aan te vullen met een zanger of backing vocals.

Floor Hansen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Floor Hansen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Floor Hansen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Floor Hansen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Floor Hansen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.