Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Flippen boeken?

Flippen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flippen

Wilt u Flippen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Flippen

Ieder optreden van Flippen is een unieke belevenis.Want deze band is één en al actie!Niet te stuiten en onnavolgbaar; de hele zaal wordt als podium gebruikt! De krachtige uitstraling, het frisse repertoire, de humor en de energie zorgen voor magie..!!!

Flip, Dirk-Jan, Matthijs, Robert en Virgil maken er samen met publiek, barpersoneel, DJ en technici gegarandeerd één groot feest van! Meezingen, -dansen en -springen is onvermijdelijker dan ooit!

Flippen staat voor kwaliteit.

Verschillende leadzangers, vijfstemmige samenzang en diverse instrumentwisselingen maken dat je naast ogen ook oren te kort komt! Bovendien is de show van Flippen interactief.

Door videowall, camera's en website kun je nu overal, waar je maar wilt, actief meegenieten en zelfs invloed uitoefenen op de show!

Nieuwsgierig geworden? Zien is geloven... boeken is beleven!

Flippen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flippen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flippen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flippen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flippen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.