Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fleur Raateland boeken?

Fleur Raateland boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fleur Raateland

Wilt u Fleur Raateland direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fleur Raateland

‘Hebben jullie nog een verzoekje?’ Klinkt het dan. De 19-jarige Fleur Raateland uit Anna Paulowna weet als geen ander hoe zij een feestje moet bouwen. Al vanaf haar 14e is ze te vinden op feesten en partijen, in restaurants en cafés maar ook bij het bekende concept CRAZY PIANOS. De passie voor het musiceren is er dan ook vanaf kleins af aan al geweest. Met haar keyboard onder haar arm, stapt ze op haar optredens af, met maar 1 doel: Mensen entertainen, hen heel even de tijd doen laten vergeten en genieten van alle mooie muziek die er maar is. Op het podium veranderd Fleur Raateland dan ook in een waar muzikaal spektakel waar geen mens stil kan blijven staan en mee móét zingen.

Al vanaf een hele jonge leeftijd staat muziek bij de zangeres Fleur Raateland centraal, na in 2017 haar HAVO te hebben afgerond was het logisch dat zij ging studeren aan het Conservatorium. Momenteel zit zij dan ook in het 3e jaar van het Conservatorium in Haarlem. Op deze school heeft zij haar band gevormd, waar ze op vele grote evenementen heeft mogen optreden zoals onder andere Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen, Popweekend Schagen en zelfs bij de radio op NPO5.

Naast dat Fleur Raateland een repertoire heeft waar je u tegen zegt, heeft ze ook haar eigen liedjes, in 2018 is haar debuutalbum genaamd ‘TIDES’ uitgekomen. TIDES bevat 9 eigen liedjes die de diverse van haar vocale capaciteiten weergeven. De liedjes van TIDES verschillen dan ook van ‘heartfelt songs’, tot ‘uplifting tropical-influenced tracks’. Dit album gaat dus ‘van eb naar vloed’, zoals je een optreden van FLEUR kunt verwachten.

Fleur Raateland is nergens bang voor en zingt dwars door je heen, niks is te gek voor deze dame en ze is klaar om de wereld te veroveren. LET’S GO GET IT!

Fleur Raateland boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fleur Raateland zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fleur Raateland wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fleur Raateland. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fleur Raateland te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.