Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Flava boeken?

Flava boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flava

Wilt u Flava direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Flava

Dat is een kunst; mensen aan je binden fans creëren. Dat kan alleen met een eigen sound, je zou het bijna een “signature walk” in dit geval noemen: een eigen stijl. Die opvalt.

Iedereen kan dit proberen; de zaak te runnen. BUT IT’S ALL ABOUT HOW TO RUN BIG! En dat is wat Flava met je doet, overal waar hijkomt… Met boekingen door het hele land, zijn eigen concept RUN BIG, en dansvloeren die het – letterlijk en figuurlijk in iedere uithoek -­- zwaar te voorduren krijgen weet je dat je met Flava in je tent standaard een feestje bouwt! Een feestje waar alleen maar grote stappen en sprongen gemaakt worden, en door de dames misschien wel some sexy signature walks gelopen worden. Want duidelijk is sowieso dat waar Flava draait, de dames rijkelijk aanwezig zijn!

Dus wil je uit je dak gaan op de lekkerste eclectische set ever, dan moet het dak er toch echt eerst af, en daar zorgt Flava wel voor!

Flava boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flava zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flava wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flava. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flava te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.