Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van o.a The Partyanimals
Volledige prijslijst

Flamman en Abraxas boeken?

Flamman en Abraxas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flamman en Abraxas

Wilt u Flamman en Abraxas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Flamman en Abraxas

Flamman & Abraxas spelen als dj's op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafes. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy "Let me know if you're good to go, I said: Hold Up!" sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi.

Vanaf nu zijn zij te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een dj set zonder MC.

Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!

Wist je dat Flamman & Abraxas...

... tegenwoordig een nieuwe show hebben, met MC Remsy, Party Animal van het eerste uur die al in de clip van Have You Ever Been Mellow te zien was en met Jordi, Party Animal van het tweede uur die tussen 2002 en 2009 zo'n 500 optredens heeft verzorgd?

...hiernaast ook te boeken zijn puur voor een dj-set, zowel met als zonder MC, eventueel met als een verassing een "mini show"?

...aan de basis stonden van de Nederlandse House-scene onder hun alter ego Fierce Ruling Diva, al sinds 1989 de dansvloer onveilig maken en zijn opgenomen in de documentaire Old School Renegades over de origine van de House cultuur die in premiere gaat op het Filmfestival van Rotterdam? (zie http://oldschoolrenegades.com/)

...alle nummers van de Party Animals hebben bedacht, gearrangeerd en geproduceerd, maar ook verantwoordelijk waren voor de radiomix van Technohead's I Wanna Be A Hippy?

...ook het brein waren achter Double Date (de valszingende tweeling bij het Nationaal Songfestival 1999) en zelfs Patrick Jumpen?

Flamman en Abraxas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flamman en Abraxas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flamman en Abraxas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flamman en Abraxas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flamman en Abraxas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.