Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Flamenco Gitarist Edsart boeken?

Flamenco Gitarist Edsart boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flamenco Gitarist Edsart

Wilt u Flamenco Gitarist Edsart direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Flamenco Gitarist Edsart

Deze virtuoze flamenco gitarist Edsart weet met zijn Spaanse gitaarspel een diepe indruk na te laten en is daarbij een uitstekende begeleider en innemende persoonlijkheid!

Deze gitarist is hard op weg om Nederland te veroveren met sfeervolle en emotionele flamenco muziek.

Edsart streeft ernaar om zijn persoonlijke muzikale achtergrond in zijn muziek over te brengen.

"Ik wil mensen meenemen in mijn muziek, plezier en toewijding"

Gitarist Edsart heeft aan het Amsterdamse conservatorium gestudeerd en zich verdiept in Flamencogitaar aan de gerenommeerde opleiding ‘Fundación de Cristina Heeren' in Sevilla.

Flamenco gitarist met flamenco danseres en zangeres

Deze flamenco gitarist is niet alleen te boeken als solo gitarist maar ook in duo bezetting met Spaanse zangeres (Flamenco duo Fuego) en met zangeres en flamenco danseres (Flamenco trio Fuego)

Flamenco is veelzijdig in zijn meest volledige samenstelling: een combinatie van muziek, dans en (gezongen) poëzie.

Flamenco Gitarist Edsart boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flamenco Gitarist Edsart zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flamenco Gitarist Edsart wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flamenco Gitarist Edsart. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flamenco Gitarist Edsart te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.