Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Flabbergasted boeken?

Flabbergasted boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flabbergasted

Wilt u Flabbergasted direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Flabbergasted

Flabbergasted is ontstaan uit de samenwerking tussen Luuk Dobbelsteen en Tom Baltussen. Luuk organiseert al geruime tijd evenementen en Tom is al jarenlang een bekende DJ in de regio. Vanuit deze twee verschillende invalshoeken is de perfecte formule voor een unieke, vernieuwende DJ act ontstaan: Flabbergasted.

We draaien heerlijke guilty pleasures voorzien van onze aanstekelijke Flabbergasted twist. Flabbergasted heeft alle ingrediënten in huis om de temperaturen op de dansvloer tot ongekende hoogte te laten stijgen. Ga helemaal los op onze unieke live set, niets is Flabbergasted te gek.

Wij zijn al Flabbergasted, nu jullie nog!

Flabbergasted boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flabbergasted zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flabbergasted wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flabbergasted. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flabbergasted te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.