Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Flabbergasted boeken?

Flabbergasted boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Flabbergasted

Wilt u Flabbergasted direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Flabbergasted

Dit energieke duo doet je versteld staan en neemt je mee op een reis langs de 90’s, 00’s en alle top platen van nu. Zet je schrap voor een heerlijke mix aan Guilty Pleasures & Heerlijke Hitjes. De mc/dj combinatie stond al op onder andere Dreamfields, Emporium, FestyLand, HockeyLoverz en 7th Sunday, naast uiteraard tal van clubshows en andere toffe boekingen.

Be Flabbergasted!

Flabbergasted boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Flabbergasted zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Flabbergasted wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Flabbergasted. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Flabbergasted te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.