Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

First Showband boeken?

First Showband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van First Showband

Wilt u First Showband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie First Showband

First Showband, dit gerenommeerde orkest staat synoniem voor 15 jaar top-entertainment in het internationale evenementencircuit.

Opgericht in 1987 door orkestleider John Philippo veroverde dit orkest een onomstreden top-
positie in de theater- en evenementenwereld.

The First Showband  heeft een jeugdige uitstraling, maar bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Cindy een absolute meerwaarde betekent.
Artiesten worden met dezelfde passie en professionele intentie begeleid als waarmee de band haar eigen – werkelijk alle stijlen omvattende – repertoire ten gehore brengt. De diversiteit in het repertoire van de “First”is spreekwoordelijk en bepaalt, zonder afbreuk te doen aan het eigen gezicht van de band, haar extreem multifunctionele karakter.

Op deze wijze heeft “The First” mede aan de basis gestaan van het live-succes van verschillende tot op dit moment zéér populaire nationale artiesten, zoals ; René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer en vele anderen.

Ook bekende internationale artiesten zoals ; Tom Jones, Paul Anka, Harry Bellafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, The Weather Girls en vele anderen deden een beroep op de diensten van “The First Show Band”.

Tot op de dag van vandaag is de samenwerking met het merendeel van deze artiesten nog steeds intensief. Met sommigen worden op dit moment nog theatertours en losse concerten afgewerkt. Verschillende registraties zijn hiervan het professionele bewijs.

Door de brede inzetbaarheid van The First Showband , heeft de band zich geliefd gemaakt bij een grote schakering van opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings, op bedrijfsfeesten zowel als op intieme privé-feesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties, evenals op de grote concertpodia in Nederland en het buitenland.
De perfecte geluidsbeheersing evenals de indrukwekkende lichtshow – bediend door de vier personen tellende crew – completeren het totale audiovisuele concept en geven de opdrachtgever de mogelijkheid om in goed overleg en met behulp van de beschikbare technische en artistieke logistiek, het evenement naar een nóg hoger niveau te tillen.

De “First Show Band” biedt u een totaalconcept tegen een concurrerende prijs waarbij één ding volkomen duidelijk is; Het applaus is voor U!

First Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over First Showband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over First Showband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van First Showband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over First Showband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.