Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Film Gastenboek boeken?

Film Gastenboek boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Film Gastenboek

Wilt u Film Gastenboek direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Film Gastenboek

De mega-grote 8 mm camera is alleen al een decoratief spektakel in de feestruimte. De grote spoelen draaien en live-beelden of foto’s worden door het apparaat geprojecteerd. De gasten worden tijdens een evenement door de ‘regisseur’ uitgenodigd in de projector om een filmpje op te nemen. Ze bepalen zelf wanneer ze starten en stoppen door het regisseur-bordje te gebruiken dat binnen op een statief staat. Wanneer de groep groter is dan 3 personen wordt het luik achter opengemaakt, zodat ze toch allemaal in beeld zijn. De dvd-reacties worden achter elkaar gemonteerd en binnen een week naar de opdrachtgever gestuurd.

BELANGRIJK: De projector is 2,70m hoog wanneer hij is opgesteld. Het FilmGastenboek moet op een plek staan waar zo min mogelijk omgevingsgeluid is. Dit vanwege de geluidsopnamen. De gasten moeten duidelijk zijn, zodat we op hun wensen kunnen inspelen. Denk hierbij aan; bruiloften of een afscheidsreceptie, waar de gasten een persoonlijk woordje kunnen richten.

Film Gastenboek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Film Gastenboek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Film Gastenboek wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Film Gastenboek. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Film Gastenboek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.