Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Fien & Teun boeken?

Fien & Teun boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Fien & Teun

Wilt u Fien & Teun direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Fien & Teun

Fien & Teun zijn het liefste boertje & boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin of maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Natuurlijk worden ze ook graag vrienden met de bezoekertjes van uw winkel. Teun en Fien zijn nu te boeken voor een kindershow of een ontmoeting tijdens een meet & greet.

Fien & Teun boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Fien & Teun zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Fien & Teun wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Fien & Teun. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Fien & Teun te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.