Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

FFlean boeken?

FFlean boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van FFlean

Wilt u FFlean direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie FFlean

‘’Bitch het is Lean!’’ Ineens was daar Evenlyn Luimes (FFlean) tijdens Kempi College en vergeten zul je haar waarschijnlijk niet snel. FFlean is met haar opvallende verschijning en spraakmakende content momenteel misschien wel de meest eigenzinnige en excentrieke persoonlijkheid in de scene.

Als voorprogramma voor De Jeugd van Tegenwoordig, Bokoesam's Nachtvlinder tour en met optredens op o.a. Milkshake festival, WOO HAH!, ADE en Eurosonic Noorderslag liet zij al regelmatig haar gezicht zien aan het grote publiek.

Zowel trap tot aan baile funk, die rechtstreeks uit de favelas van haar moederland Brazilië afkomstig zijn, passeerden de revue. FFlean staat aan het begin van haar carrière, die even kleurrijk wordt ingezet als haar uiterlijk.

Met haar kersverse signing bij het label Artsounds en haar debuutproject STACKSUEEL op komst is zij duidelijk klaar om te vlammen en gaat zij voorop in de nieuwe stroming Nederlandse hiphop.

FFlean boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over FFlean zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over FFlean wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van FFlean. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over FFlean te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.