Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Optreden met Dweilorkest d'n Zwakke Blaos
Volledige prijslijst

Ferry van de Zaande boeken?

Ferry van de Zaande boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ferry van de Zaande

Wilt u Ferry van de Zaande direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ferry van de Zaande

Met carnaval 2019 had Dweilorkest d'n Zwakke Blaos een (lokale) hit met 'Agge nie zuipt'. Komend carnaval proberen we dat natuurlijk minstens te evenaren. Ferry van de Zaande is in Brabant, en zeker in Tilburg en omstreken, een bekendheid. Al enkele jaren maakt hij carnavalsnummers, zoals (meer recent) 'De groazzie van mèn buurvrouw' (samen met Veul Gère) en 'Agget mar kort houdt'.

Ferry van de Zaande boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ferry van de Zaande zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ferry van de Zaande wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ferry van de Zaande. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ferry van de Zaande te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.